Griplock

Pagar Cyclone Griplock, keluaran Southern Wire, Australia adalah pagar cyclone paling popular dunia. Terkenal kerana teknik simpulan Fixed Knot yang kukuh dan tahan terhadap tekanan tinggi. Dibuat dari dawai besi bertekanan tinggi, jalur dawai tegak dan melintang diikat secara Fixed Knot, menguatkan pagar cyclone Griplock ke tahap maksima.

Dibuat dari dawai besi galvanised berkualiti premium, pagar cyclone Girplock akan kekal kuat dan tahan dalam tempoh yang panjang. Pagar cyclone Griplock sangat sesuai digunakan untuk menjaga keselamatan haiwan ternakan dan kebun tanaman anda dari haiwan perosak seperti babi hutan dan lain-lain.

Tentang produk

Pagar cyclone Griplock ini telah menjadi pilihan utama petani dan penternak di Malaysia semenjak ia mula dibawa masuk dari Australia hampir 20 tahun yang lalu.

Pagar cyclone Griplock ini dibuat dari dawai besi bersaiz 2.50mm. Untuk kekuatan dan ketahan tambahan,  dawai bersaiz 2.80mm digunakan pada jalur teratas dan paling bawah bagi produk Griplock Toughline.

Ciri-ciri Pagar Cyclone Griplock, Fixed Knot keluaran Southern Wire, Australia:

  • Panjang Tempoh Hayat – Buatan Southern Wire, Australia menggunakan dawai besi galvanised berkualiti tinggi, menjadikan pagar tahan lama. Sesuai dalam keadaan cuaca di Malaysia.
  • Kekuatan – Simpulan Griplock sangat kukuh, dapat mengelakan risiko dawai tegak terlucut atau tercabut.
  • Ketahanan – Boleh menarima tekanan yang sangat tinggi dari haiwan ternakan atau binatang perosak yang mahu menceroboh.

Testimoni